Televizija TV 7

image

Digitalno

U okviru emisije "Digitalno" na televiziji TV 7 bavimo se svim aktuelnostima u svijetu tehnologije. Sa nama imate priliku da budete u toku sa inovativnim uređajima, kako na svjetskom, tako i na našem tržištu, čujete savjete, kritike, recenzije, ali i odnos cijene i kvaliteta tehnoloških noviteta - od telefona, malih kućnih aparata, televizora, ozvučenja za dom, bijele tehnike, tablet računara, pa sve do interesantnih aplikacija i gadget-a.   

Emisiju, u trajanju od 20 minuta, koncipiramo u više segmenata: u prvom dijelu uglavnom predstavljamo aktuelan uređaj i trudimo se da iznesemo sve detalje o njemu – od specifikacija i dizajna do utisaka korisnika, koji mogu biti korisni potencijalnim kupcima. Trudimo se da svaka emisija sadrži i neki interesantan gadget. Tako smo do sada govorili o ovlaživačima i prečišćivačima vazduha, električnim trotinetima, inovativnim stajlerima za kosu i sličnim uređajima koje preferiraju dame, bluetooth slušalicama, zvučnicima, pametnim usisivačima, akcionim kamerama, pametnim satovima, tablet računarima... Vremenom smo u emisiju uveli i rubriku Tech News u kojoj za gledaoce izdvojimo nekoliko najinteresantnijih kratkih informacija o najavama promocija novih uređaja i novim aplikacijama koje su dostupne.


Autorka emisije:

Nina Gojković


Termin emitovanja

Premijerno: srijedom u 18:15h
Repriza: četvrtkom 18:30h i subotom u 14:00h

Televizija TV 7 je projekat kompanije Lutrija Crne Gore AD čija je ideja da se crnogorskoj javnosti pruži nešto novo, relaksirajuće, neobično i zanimljivo. Televizija TV 7 predstavlja medijski servis koji pruža objektivne vijesti i informacije, proizvodi i emituje visokokvalitetan televizijiski program, sa velikim brojem autorskih emisija, profesionalno produciranih i raznovrsnih žanrova.

Objektivan i nepristrasan medij sa marketinškom podrškom svim privrednim subjektima:

image
 
+382 67 238 119
Televizija TV 7 - Lutrija Crne Gore AD
Rimski trg br. 50 Podgorica, Crna Gora
tv7.desk@gmail.com