Televizija TV 7

image

Gaming Corner

Na televiziji TV 7 svakog četvrtka imate priliku da premijerno pratite novu emisiju Gaming Corner. U okviru ove emisije govorimo o svim novitetima koji se tiču ne samo video igara, već i gejming opreme i svih onih stvari koje ljubiteljima video igara mogu biti interesantne. Pratimo aktuelnosti o remake-ovima igrica koje su nekad bile popuarne, a sada doživljavaju nova izdanja, ali govorimo i o starim klasicima kojima se svi rado vraćamo.
S obzirom na to da nam je ciljna grupa mlađa populacija – trudimo se da recenzije budu dinamične, interesantne i obuhvate sve informacije o datumu kada će igrica biti objavljena, načinu igre, uređajima na kojima je dostupna, ali i savjetima kako da lakše pređu određene prepreke.   


Autorka emisije:

Nina Gojković


Termin emitovanja

Premijerno: četvrtkom u 23:30h
Repriza: subotom i ponedjeljkom u 23:30h

Televizija TV 7 je projekat kompanije Lutrija Crne Gore AD čija je ideja da se crnogorskoj javnosti pruži nešto novo, relaksirajuće, neobično i zanimljivo. Televizija TV 7 predstavlja medijski servis koji pruža objektivne vijesti i informacije, proizvodi i emituje visokokvalitetan televizijiski program, sa velikim brojem autorskih emisija, profesionalno produciranih i raznovrsnih žanrova.

Objektivan i nepristrasan medij sa marketinškom podrškom svim privrednim subjektima:

image
 
+382 67 238 119
Televizija TV 7 - Lutrija Crne Gore AD
Rimski trg br. 50 Podgorica, Crna Gora
tv7.desk@gmail.com