Televizija TV 7

image

Pod istim nebom

Crna Gora obiluje prelijepim predjelima, običajima, ali i turističkim manifestacijama, pa je svaka emisija u serijalu "Pod istim nebom" jedinstvena pozivnica za obilazak i upoznavanje najljepših mjesta u našoj zemlji. U ovoj emisiji možete saznati sve o turizmu u našoj zemlji. Posebnu pažnju posvećujemo kvalitetu crnogorske turističke ponude i razvoju turizma u Crnoj Gori.   

Crna Gora je biser Mediterana i po mnogo čemu je posebna. Na samom jugu Crne Gore najljepšu plažu stvorili su rijeka Bojana u vječnom zagrljaju Jadranskog mora. Bokokotorski zaliv, jedan od najljepših na svijetu, smjestio se između visokih stijena koje se ogledaju u modro plavom moru. Prašuma, veličanstveni kanjon Tare, gorske oči Durmitora i brojna lednička jezera, dio su mnogobrojnih čuda koje je priroda za sobom ostavila stvarajući Crnu Goru. Ovo su samo neki od predjela koje ćemo zajedno upoznati kroz rubriku "Pod crnogorskim nebom".

U okviru emisije možete pogledati i rubriku "Putujemo svijetom" u kojoj upoznajemo najljepše destinacije, nove narode, kulture i putujući postajemo duhovno bogatiji.


Autorka emisije:

Jasna Kaluđerović


Termin emitovanja

Premijerno: utorkom u 20:30h
Repriza: nedjeljom u 14:30h

Televizija TV 7 je projekat kompanije Lutrija Crne Gore AD čija je ideja da se crnogorskoj javnosti pruži nešto novo, relaksirajuće, neobično i zanimljivo. Televizija TV 7 predstavlja medijski servis koji pruža objektivne vijesti i informacije, proizvodi i emituje visokokvalitetan televizijiski program, sa velikim brojem autorskih emisija, profesionalno produciranih i raznovrsnih žanrova.

Objektivan i nepristrasan medij sa marketinškom podrškom svim privrednim subjektima:

image
 
+382 67 238 119
Televizija TV 7 - Lutrija Crne Gore AD
Rimski trg br. 50 Podgorica, Crna Gora
tv7.desk@gmail.com