Televizija TV 7

image

Podgoricom

"Podgoricom" je emisija informativnog karaktera u okviru koje pratimo aktuelnosti iz Glavnog grada, gradske opštine Golubovci, gradskih službi i preduzeća. U okviru podgoričke hronike bavimo se životnim pitanjima mještana i građana Podgorice, ukazujući na ono što je kvalitetno urađeno ali i na probleme i propuste.   

Kao medijatori u saradnji sa Glavnim gradom, pokušavamo da riješimo probleme koji se tiču građana Podgorice. Kako je emisija interaktivna gledaoci mogu da postave pitanje i sugestiju na mejl Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli., što će zabilježiti ekipa naše televizije i proslijediti odgovornim licima iz određenog domena.

Segment polusatne emisije čini i predstavljanje kapitalnih investicija, projekata, turstičkih, kulturnih i sportskih manifestacija koji su simbol Podgorice.


Autorka emisije:

Aleksandra Knežević


Termin emitovanja

Premijerno: subotom u 18:00h
Repriza: nedjeljom u 17:00h


Povežite se s nama:

Televizija TV 7 je projekat kompanije Lutrija Crne Gore AD čija je ideja da se crnogorskoj javnosti pruži nešto novo, relaksirajuće, neobično i zanimljivo. Televizija TV 7 predstavlja medijski servis koji pruža objektivne vijesti i informacije, proizvodi i emituje visokokvalitetan televizijiski program, sa velikim brojem autorskih emisija, profesionalno produciranih i raznovrsnih žanrova.

Objektivan i nepristrasan medij sa marketinškom podrškom svim privrednim subjektima:

image
 
+382 67 238 119
Televizija TV 7 - Lutrija Crne Gore AD
Rimski trg br. 50 Podgorica, Crna Gora
tv7.desk@gmail.com